KÅLD inkl. bambus tandbørste


KÅLD inkl. bambus tandbørste

KÅLD er den nemme løsning til naturligt hvide tænder på 7 dage!

✔ Fremstillet af 100% ren kokosnøddeskal
✔ Ingen abonnement eller bindinger

Vores produkt er lavet af 100% ren kokosnøddeskal, det er organisk og vegansk, samt det indeholder ingen kemikalier.
Vores produkt virker ved at, pulveret nænsomt sliber skidt og snavs væk fra tænderne og du vil derfor opnå en hurtigt effekt uden at, skade dine tænder.

Vi anbefaler at, produktet bruges 1 gang om dagen i 7 dage for at, kunne se den fulde effekt. Derefter anbefaler vi at, bruge produktet 3-4 gange om ugen, for en vedvarende effekt.

249,00 DKK 19,00 DKK

Ryd

KÅLD inkl. bambus tandbørste

Fremgangsmåden er simpel for KÅLD inkl. bambus tandbørste

1. Gør din tandbørste våd (vi anbefaler at bruge den medfølgende bambus tandbørste, for ikke at, ødelægge din normale tandbørste, da produktet farver)

2. Dyp tandbørsten ned i bøtten med KÅLD

3. Fordel produktet i hele munden og børst nænsomt i 1-2 min og lad det efterfølgende gerne sidde i yderligere 1-2 min, inden du skyller munden.

4. Herefter børster du tænder med din normale tandbørste og tandpasta for at, få alt KÅLD væk igen. En god huskeregel: det handler ikke om at, børste så hårdt som muligt, men mere om at, få produktet rundt på alle tænder og så børste med et let håndtryk og lade det sidde og virke 1-2 min.

KÅLD er et produkt til dig som ønsker en hurtigt virkning, uden at skade dine tænder. Til dig der ønsker sparer du en masse penge i forhold til andre dyre tandblegnings produkter.

Download vores guide her

Antal:

1 bøtte, 2 bøtter